Spothut
De Joffers

Een unieke plek op de Veluwe

Geniet van de Veluwe bij ons natuurhuisje in de omgeving van Arnhem

De Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland. Je kunt er eindeloos wandelen, fietsen en genieten door de bossen en heides. Bij zo een vakantie waarin je verbonden bent met de natuur wil je ook een huisje dat hierbij past. 

Aan de rand van de Veluwe ligt het bruisende Arnhem. Voor iedereen die op zoek is naar een natuurhuisje omgeving Arnhem is er onze folly. Het natuurhuisje is gelegen op een voormalig kazerneterrein en is gebouwd met een oog op de natuur. Een overnachting in onze folly laat je een voelen met de prachtige Nederlandse natuur. 

 

Natuurhuisje omgeving Arnhem
SPOTHUT DE JOFFERS

Ontdek ons betoverende natuurhuisje in omgeving Arnhem

Wakker worden tussen de bomen met allerlei diertjes die rond om je huis vliegen en lopen. Wat wil je nog meer. Bij Spothut De Joffers kun je dit ervaren. Ons natuurhuisje is uniek, niet alleen om de locatie, maar ook door het ontwerp van het huisje. Midden op de Veluwe, iets ten noorden van Arnhem ligt een voormalig Kazerneterrein. Achteraan op dit terrein hebben wij onze folly geplaatst. 

De folly staat midden in de natuur, afgezonderd van andere huizen, wegen of mensen. Maar wat onze folly zo bijzonder maakt, is het ontwerp. Zowel het interieur als het exterieur doen je laten denken dat je buiten bent. Geniet van een heerlijk drankje in de buitenkeuken op de onderste verdieping of luister naar de vogeltjes en bijtjes die in nestkasten in de gevel verblijven. Het natuurhuisje dat bij Arnhem ligt is volledig gecamoufleerd zodat onze gasten echt een worden met de natuur. 

Wat te doen bij dit natuurhuisje omgeving Arnhem?

Wat te doen als je in dit natuurhuisje verblijft? Natuurlijk moet je genieten van de prachtige omgeving rondom het huisje, maar door de fantastische ligging tegen het bruisende Arnhem kun je ook hele andere dingen doen. Wij hebben een aantal van onze favoriete activiteiten op een rijtje gezet: 

Maak een mooie wandeling

De Veluwe zit boordevol prachtige wandel- of fiets routes. Als je uit de folly stapt ben je direct omgeven in de natuur. Je kunt hier zelf de mooiste wandelingen maken. Maar je kunt er ook voor kiezen om een van de vele uitgestippelde wandelroutes te belopen. Onze folly ligt midden op de Veluwe waardoor de meeste van deze routes goed te bereiken zijn met de auto of fiets. 

Neem je trouwe viervoeter mee

Zo een huisje midden in de natuur is nog veel leuker als je er samen met je trouwe viervoeter van kunt genieten. Dat weten wij ook en daarom zijn alle honden welkom bij ons. Niet overal mogen honden loslopen, zo wordt de flora en fauna van het gebied beschermd. Maar gelukkig zijn er genoeg prachtige wandelpaden speciaal voor honden waar ze lekker los kunnen ravotten. 

Ervaar het prachtige Arnhem

Boek je een natuurhuisje Arnhem, dan wil je natuurlijk volop genieten van de natuur. Maar wij raden ook echt aan om Arnhem te bezoeken. Onze folly is gelegen aan de rand van Arnhem en met de fiets sta je dan ook zo in het centrum. Hier vind je fijne terrassen en prachtige monumentale panden. Maak bijvoorbeeld een fietsroute door de Veluwe en beloon jezelf met een heerlijk drankje op het terras. 

Bekijk de mooiste kunst

Het Kröller-Müller Museum is een echte aanrader voor de kunstliefhebbers. Het museum ligt midden in de Hoge Veluwe en is daarom goed te bereiken vanuit ons natuurhuisje. Wist je dat dit museum de op een na grootste collectie Van Gogh schilderijen en tekeningen heeft? Wil je met de fiets naar dit museum? Dan maak je een prachtige fietstocht dwars door de Veluwe.

VEELGESTELDE VRAGEN

De veelgestelde vragen over spothut de Joffers

Een natuurhuisje in de omgeving van Arnhem dat enorm veel te bieden heeft. Stap je buiten, dan ben je direct verbonden met de natuur. Binnen geniet je van allerlei comfort terwijl je hoog in de bomen verblijft. 

Natuurhuisje arnhem

Op en rond de Veluwe zijn er verschillende natuurhuisjes te vinden. Onze folly is uniek doordat je zo verbonden bent met de natuur. Kook in de buitenkeuken en geniet van de diertjes die rond het huis leven. 

Onze folly bevindt zich midden in de bossen van de Veluwe wat ervoor zorgt dat je gemakkelijk de natuur in kunt. Maak de mooiste wandel- of fietsroutes en geniet van de natuur om je heen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een minder actief programma te doen. Kook in de buitenkeuken en maak gebruik van al het comfort dat ons natuurhuisje te bieden heeft. 

Onze spothut is gelegen midden in de Veluwe aan de rand van Arnhem. Het huisje is volledig omgeven door natuur en rust, maar binnen 15 minuten sta je midden in het bruisende centrum van Arnhem. Ga je te voet, dan zul je er iets langer over doen.

Wakker worden hoog tussen de bomen

Wat vonden anderen van ons natuurhuisje?

"Een heerlijke plek om even de drukte van de stad te ontvluchten"

Spothut de Joffers  

Ons weekendje weg bij Spothut de Joffers was een unieke ervaring. Van te voren had ik niet gedacht dat het zo’n luxe vakantiehuis zou zijn. Op de foto’s lijkt de inrichting heel minimaal, maar in het ‘echt’ is het allemaal onwijs comfortabel en is overal aan gedacht. Het enige dat ik nog gemist heb, was een comfortabele plek om te zitten op het terras. (op advies van Maaike staan er nu fieldchairs van Weltevree:) De picknick tafel is prima om even op te zitten, maar niet voor een lange tijd. Ook is er geen televisie aanwezig, maar naar mijn mening heb je die hier ook helemaal niet nodig. Verder was het vooral heel erg bijzonder om hier te slapen! Een soort luxe boomhut en tiny house overnachting in één. 

Maaike Sanders

Een heerlijke plek om even de drukte van de stad te ontvluchten…..heerlijk helemaal niets en alleen maar vogels om je heen. 

Karola en Rogier

Joppe Douma